0 отзива  |  Напишете отзив
Производител: Metaxakis Bulgaria
Срок на доставка: Около 15 календарни дни

Възможни варианти

(WxDxHS/H): 54x51x44/83cm
0,30m3 /1pc 6,3 kg

» 5 години гаранция за външно ползване

» 10 години гаранция за вътрешно ползване

Ако имате хотел, ресторант или друг тип заведение, което предлага места на открито, изборът на обзавеждане не е лесен. Мебелите трябва да са висококачествени и стилни, но в същото време не всичко е удачен избор за навън.

Метаксакис е мястото, на което можете да намерите всякакъв тип мебели, независимо какви критерии сте си поставили. Сред топ предложенията за ползване на открито са висококачествените железни столове от модел Roissy / P. Те са оптимален вариант, с който ще направите откритото пространство шик, а на гостите си ще предложите удобството, което те очакват.

Стол подходящ за вътрешна употреба

Този модел далеч не е създаден единствено за ползване на открито. Той се предлага и за ползване у дома или в закрити заведения. Неговият специфичен стил няма да остане незабелязан, а в съчетание с подходящото обзавеждане, той може да допълни великолепно вътрешната среда на вашия бар, кафене или ресторант.

Възможност за избор на цвят

Столът Roissy / P се предлага на ваше разположение в широка гама от цветове. Това дава възможност да съобразите поръчката в зависимост от това какъв интериор или екстериор искате да допълните с него. На ваше разположение са 30 различни цвята, които преминават през всички разцветки от бяло до черно.

Параметри

Столът Roissy / P е фино изработен и изглежда доста елегантен. Това се вижда и от теглото му, което достига едва 6,3 кг. В най-високата част при облегалката той е висок 83 см, а при седалката достига 44 см. Ширината на седалката е 54 см, а дълбочината достига 51.

Топ качеството е гарантирано

Този елегантен стол е подходящ както за външна, така и за вътрешна употреба. Разбира се, използван на закрито, той ще се запази в отлично състояние за по-дълго време.

Ето защо има и известни разлики при определянето на гаранцията. Съответно, ако ползвате артикула на открито, тя е 5 години, докато при използване в закрити помещения гаранцията възлиза на 10 години.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.